Maak kennis met onze Brigade

Eric 

Oprichter van De Wijnbrigade. Ooit naast zijn werk als Sommelier begonnen met een webshop, via een opslag, naar 1 en toen 2 fysieke winkels. Sportieve Bourgondiër, drinkt graag Zuid Afrikaanse wijn en een zwak voor goede Grüner Veltliner!

T: 06-44383348

M: eric@dewijnbrigade.nl

Mitchell

Werknemer van het eerste uur, heeft alle taken binnen De Wijnbrigade meegemaakt: draait de winkels, chauffeurt en betovert je tijdens zijn proeverijen. Grapjas van nature en liefhebber van Duits wit. Zijn focus ligt nu bij onze horecaklanten.

T: 06-25543178

M: mitchell@dewijnbrigade.nl

Sophie

Sinds januari 2024 het gezicht van de winkel in De Meern. Horecadier in hart en nieren, ademt gastvrijheid, zit nooit verlegen om een praatje en laat je welkom voelen in haar winkel. Zwak voor alles uit de Bourgogne maar haar ultieme wijn is toch wel Champagne ;-)

T: 030-7210 000

M: demeern@dewijnbrigade.nl

Heidie

Na 26 jaar KLM als stewardess ging het roer om, wijn moest het worden. Wijn is emotie & beleving en daarom vertelt Heidie graag mooie verhalen. Dol op Spätburgunder en Riesling. Maar ook onbekende druiven en landen wekken haar interesse. Heidie vertelt haar verhalen voornamelijk in de winkel in Amersfoort en tijdens proeverijen. 

T: 033-720 0899

M: amersfoort@dewijnbrigade.nl

Tim

In zijn begin 20er jaren, zo fit als een hoentje en dat helpt onwijs. Tim sjouwt en zeult met al onze wijnen. Haalt, bezorgt en vult de winkels weer aan. Tovert bij menigeen een glimlach op het gezicht als hij aanbelt. 
Hij heeft nog geen favoriete wijn, dus er is nog werk aan de winkel ;-)