Samenwerken
met De Wijnbrigade

Nieuwsgierig wat De Wijnbrigade voor jouw horeca-onderneming kan betekenen? Lees snel verder, want we vertellen je graag waarom je met ons zaken zou willen doen!


Stop met verliezen van marge

Het zijn dure tijden als horecaondernemer, de inkoopkosten blijven stijgen en je marge blijft achter.
Neem daar geen genoegen mee, laat ons je helpen!

Bespaar op je inkoop, zonder kwaliteit te verliezen. 

Vaste opslag

Wij zijn een beetje een vreemde eend in de bijt want we doen zaken net wat anders. Zo rekenen wij geen 40, 50, 60% marge, maar een vast absoluut bedrag op onze wijnen die ingedeeld zijn in 3 categorieën: Huiswijn, wijn per glas & kaartwijnen. 
Dat maakt ons transparant en zorgt ervoor dat hele fijne wijnen bij ons betaalbaar zijn, zodat jij je gasten kunt verrassen met kwalitatief uitstekende wijnen. En, niet geheel onbelangrijk, zelf betere marges kunt maken! Een win-wijn situatie;-)

Groot aanbod

Wij werken samen met een aantal top importeurs, waaronder de grootste importeur van Nederland. Hierdoor is het aanbod immens te noemen. Uit onze ruim 5000 soorten wijn tellende selectie kun je altijd een passend assortiment samenstellen.
Liever een offline label? Ook dat kan! Halfjes, alcoholvrij, zoet, noem het op, en we hebben het. En dat iedere week geleverd. 

Wij schenken meer

Wij zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Vaste bestel- & levermomenten en een accountmanager die, spreekwoordelijk, de klappen van de horeca-zweep kent. Glaswerk nodig? We helpen je er graag mee. 
Aanvullende vragen of specifieke verzoeken? Er is ons niet snel iets te gek, dus laat 't weten. 

In 3 stappen samenwerken met 
De Wijnbrigade

1. Kennismaken

We nemen graag de tijd jou en je zaak te leren kennen. Jij vertelt over jouw wensen en wij denken mee over de mogelijkheden.

2. Proeven

Gaan we samenwerken? Dan komen we langs met een selectie wijnen die jouw concept versterken en je marge te vergroten.

3. Levering

Na het proeven maken we afspraken over de levering. Voor je het weet, staat de wijn bij jouw gasten op tafel. En start jij met geld besparen!

Gaan we samenwerken?

Tof, maak dan alleen nog de volgende keuze:

Vrijheid blijheid

Je kiest voor De Wijnbrigade maar wil je niet binden. Je koopt in tegen de gunstige voorwaarden van de vaste opslag. Levering is franco vanaf 60 flessen of €450, anders betaal je €25 aan leveringskosten. Je bestelt in het weekend voor de nieuwe week.

Commitment = grootste beloning!

Je kiest voor de volle 100% voor De Wijnbrigade als leverancier. Wij mogen al jouw wijnen leveren gedurende twee jaar. Die commitment belonen we met gratis* Rona glaswerk. Daarnaast ontvang je een Franco levering per week, ongeacht de hoeveelheid flessen. Dus ook als je een keertje wat minder flessen nodig hebt. Je bestelt in het weekend voor de nieuwe week.

* informeer bij Mitchell naar de voorwaarden. 

Nieuwsgierig naar ons assortiment?

Klik op een van onderstaande foto's, dan wordt je doorgelinkt naar onze horeca webshop.

Een paar slimme voorgangers 

 Start jij, net als deze horecazaken, ook snel met besparen op je inkoop?

De Wijnbrigade helpt jou, en je zaak, vooruit!

Laten we kennismaken en stop met weggooien van marge.

Contact